В пост в профила си във Фейсбук Христина Личканова обяви, че

...
В пост в профила си във Фейсбук Христина Личканова обяви, че
Коментари Харесай

Дъщерята на Личкана обвини прокуратурата в неглижиране, довело до смъртта му


В пост в профила си във Facebook Христина Личканова разгласи, че татко й е умрял, откакто органите на реда са пренебрегнали лекарска рекомендация.

56-годишният мъж издъхна през вчерашния ден, като по първична информация най-вероятно гибелта му е породена от инфаркт. Личкана бе оставен в ареста с решение на тричленен състав на Окръжния съд в Пловдив от 7 юли, след като беше арестуван за побой на 23-годишна жена на пловдивски бул., както и за проявена експанзия против водач на рейс. 

" Баща ми, Ангел Личканов, умря в резултат на безучастие от прокуратурата! Поради невзети никакви мерк от органите на реда, нашият безценен и незаместим татко, наследник, брачен партньор и дядо, си отиде на 56 година на 20.07.23 година. В 12 ч на обяд, той излезна от лекарски обзор в болничното заведение със мнение " незабавна реанимация, запушена артерия ", написа Личканова. 

По думите й, татко й е върнат в ареста, макар че се е чувствал зле и не е бил закаран в болница, макар лекарското мнение. 

" Семейството му стояхме пред ареста в Пловдив, персонално аз занесох медикаментите, изписани от доктора в 12 ч на обяд, които не бяха признати от служителите на реда ", прибавя дъщерята.

Според нея юристът на татко й се е обадил в следствения арест към 17.30-18 часа през вчерашния ден и му е било казано, че Ангел Личканов е жив и здрав.

" Недопустимо е това да се назова " естествена гибел ", безапелационна е Христина Личканова.  

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР